annasstaff

Alla inlägg under oktober 2010

Av Cronehag - 11 oktober 2010 21:59

Ja det har vi och ni valpköpare just nu, vad jag har förstått när vi har hörts av.. Det verkar gå kanon för er allihop! Roligt :) Blir helt varm innombords när ni skickar bilder/mms/meddelanden/ringer och berättar hur det har gått och hur ni har det.. Det känns så roligt att höra att valparna verkar vara trygga och finna sig bra i denna nya omställning, som det faktiskt är. Tänk vilken omställning för valparna! Från att ha levt ett liv tillsammans med mor, syskon och personer de känner väl, till att slungas ut helt "ensamma" till sina nya hem där det finns andra hundar/katter och helt nya miljöer.. Helt otroligt att de finner sig till ro så bra egentligen! :) Mina älskade puppys, de är sååå duktiga! stolt*


Här är några bilder på hur vi har det.. Det är nytt för oss också, just att ha 2 hundar. Jag har iof haft 2 hundar samtidigt innan, men då gällde det en lasahapso tik på 12 år och en liten cockerspaniel valp. Lasahapson Flisa, var inte ett dugg intresserad av valpen och de brydde sig liksom inte alls om varandra. Här är det helt annat.. Chillie har blivit som en valp igen.. Hon busar, hämtar leksaker, piper med sina pipisar och är allmänt busig hela tiden.. För att inte tala om hur hon busar med Tiri (eller vad hon nu ska heta, jag vill nu Vilda, övertalning pågår ;) Men man lär sig något nytt hela tiden, hur det är att leva med en flock, såå intressant! :)


           

   


Behöver jag säga att hon INTE gillar att ha på sig täcke? haha...

ANNONS

='(

Av Cronehag - 9 oktober 2010 22:18

Om ni bara visste hur tomt det är här hemma nu... Känns väldigt sorgset och dystert.. Har varit mysiga 2 månader, med goa små staffe bebisar att pussa på och kela med.. Men så här är det ju, tyvär.. Man kan ju inte spara alla valpar, hur gärna man än hade velat!


Tur att vi har kvar lilla Neytiri, eller vad hon nu ska heta.. haha är fortfarande inte överrens om namn..


    Saknar er alla valpar nåt enormt...   


Tårarna rinner ner för min kind just nu. Jag tror inte jag klarar av att vara uppfödare, helt ärligt. Jag är alldeles för känslomässigt involverad.. Ska försöka sova bort sorgen nu, och försöka tänka på att de alla har det hur bra som heldst, för det tvekar jag inte en sekund på.. Kan bara inte hjälpa att de har stulit mitt hjärta, och att jag nu känner mig som en halv människa...


All min kärlek till er "VAAAAAALPAAAARNA"


//gammelmatte
ANNONS
Av Cronehag - 8 oktober 2010 17:07

Idag har vi varit hos veterinären.. Det gick kanon! Hela kullen blev UA (utan anmärkning), med kritiken "jämt och fin kull" :) KUL! :)


De var så duktiga alla valparna! Veterinären sa flera gånger hur trygga de var.. Såå roligt att höra, från en som förmodligen träffar valpkullar var och varannan dag :) Då har ju all den tid vi lagt ner på att umgås med dem, lönat sig! :)

Av Cronehag - 6 oktober 2010 12:30


Tsu'tey


Eytukan


  Neytiri  

Pandora  

Toruk  


Navi   

Av Cronehag - 6 oktober 2010 12:22

Hej på er! Det känns som att det blir likadana bilder hela tiden här på bloggen, haha.. Är såå dålig fotograf ;) har inga nya ideér på vad man kan ta för bilder, så blir ju bara strö bilder när de busar eller vilar.. Men det är ju så vår vardag ser ut.. :)

Här kommer iaf lite strö bilder, för jag vet ju att ni valpköpare längtar såå mycket efter era valpisar nu!


                         


                       

Av Cronehag - 3 oktober 2010 15:15

Tycker tiden går för fort! Känner mig nästan lite ledsen i ögat när jag jämför dessa 2 bilder på lilla Neytiri.. Åhh vad jag önskar att valptiden var längre! Den tiden är sååå mysig!Full av bus, rackartyg och jäkelskap men åååååååh så mysig!


           


Vi kan inte bestämma oss, vilket namn vi ska ha på vår lilla tös. Hon heter ju Neytiri för oss, och har gjort det i 7 veckor nu.. Men samtidigt tycker vi att det är lite långt, just i träningssammanhang... Tiri kallar vi ju henne iof, men jag tycker Panda är gulligt med... Med tanke på teckningen på huvudet ;)


Panda, Neytiri, Panda, Neytiri, Panda, Neytiri???

Av Cronehag - 3 oktober 2010 15:00

Valparna äälskar att vara ute! Det riktigt spritter i kroppen på dem när man släpper ner dem på gräsmattan! ;) Idag har det blåst lite, vilket ha varit bra träning för dem.. Det låter ju trots allt lite konstigt i träden runt omkring.. ;)


        Navi & Ejjas tur att busa ute ihop..


       

        

Pandora & Tussi


          


     

Toruk & Neytiri

Av Cronehag - 2 oktober 2010 17:04

Tussis matte & husse bor mer än 130 mil härifrån, i Arvidsjaur. Därför har ju de lite långt att åka för att träffa Tussi innan det är dags att ta med henne hem. Så därför vet jag, att de är otorligt nyfikna på att få se henne lite mer. Dagens foton är därför enbart på Tussi. Förlåt alla ni andra valpköpare, men ni har ju faktiskt haft äran att få umgås med era små valpar LIVE! ;) Hoppas ni har överseende med detta?! :)


       


             Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se