annasstaff

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Cronehag - 7 augusti 2010 14:28

Chillie får en viss blick när hon är understimulerad.. I och med att det bara är en vecka kvar till valpning, har vi tagit det lungt de sista dagarna. Hon orkar inte gå några längre sträckor... men idag fick jag "blicken"...hon hade tråkigt... ville göra nåt.. Så vi tog med spårselen och spårlinan och gav oss ut i skogen, där jag la ett "kalkonspår" ...Jisses vad uppskattat det var! En trött och uttråkad tjejj, blev plötsligt pigg och aktiv! Kul... Vad är det som säger att en gravid hund ska ha tråkigt? hah.. inte här inte.. ;) Träffade även Chillies bästa vänner, Freja och Dolly en liten stund..

Av Cronehag - 7 augusti 2010 11:41

....i magen för fullt! Från att ha varit stenhård, har nu magen mjuknat och man kan tydligt känna fostrens kroppar.. De håller igång järnet där inne! Igår kväll när vi skulle sova, låg vi och tittade på magen och man såg till och med hur det rörde sig där inne... Mysigt! Nu börjar hon bli rejält rund, så det kan nog vara några stycken :)


Nu längtar vi tills Dagen med stort D! Kan knappt bärga oss, sååå nyfikna på antal, färger, personligheter m,m! Och det ska bli så otroligt spännande att få se Chillie som mamma.. Hon kommer nog bli en fantastisk mor till sina små!


EN VECKA KVAR, nedräkningen har börjat! ;)

      

Skapa flashcards