annasstaff

Direktlänk till inlägg 1 juli 2012

Bild bomb

Av Cronehag - 1 juli 2012 19:15

Hej alla kära bloggläsare. Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera här den senaste tiden. Det har varit mycket annat som stulit min tid, bland annat mycket extra jobb under dagtid. Kompenserar med en drös bilder från veckorna som har gått och hoppas att jag har NÅGRA läsare kvar iaf! ;)


 

Under filten, på altanen har många eftermiddagar spenderats, då vi ännu inte haft så bra väder denna sommaren. Ganska mysigt, men visst saknar vi värmen...


 

Chillie följer "glatt" med på promenad oavsett väder. Hon har inte riktigt den där sprudlande livsglädjen i detta väder som hon brukar ha, men det GÅR iaf att få med henne. Vilda totalvägrar att gå ut när det regnar och jag orkar inte bråka med henne varje gång. Så när det är tokregnväder ute så blir det lite ensamtid med Chillie :)


 

Åh jag älskar den här bilden! Man blir så glad när man omges av positiv energi! :)


 

Någon är väldigt gottig......


 

Vildisen, liksom vi njuter av en sommarkväll på vår altan.


 

OJ vad vi badar. Det blir nog minst ett dopp om dagen. Vi har många vackra sjöar omkring där vi bor och det är jag SÅ tacksam över. Chillie också... ;)


 

En lycklig skitunge   


 

Jaa.. vad säger man.. Bråkar en hel del med Vildis just nu, som fått för sig att hon inte vill gå emellanåt.


 

Här är hon som lyckligast. Med sin freesbe i en balja. Lilla söta Vildisen!


 

När vi är ute och går är Vilda sällan på vägen. Hon är alltid vid sidan om och kör OFFROAD. Flyger och hoppar fram i svår terräng, oftast med någon leksak i munnen... haha, hon är för skönt!


 

Dessa små stafferumpor ser jag mycket.. Det är ju såhär det ser ut för det mesta på promenaderna ;)


Livsnjutaren. Min bästa vän.


   

Många, många leksaker köps in. Inte lika många håller lek ens en dag..


 

Sillipilli älskar att gå i stan. Så hon får ofta följa med ner på stan och strosa runt lite. Där är livet en fest med alla människor och barn att kika på och har man tur, kommer det fram folk och hälsar. Då är lyckan total!!! :)


 

Vildis spanar in sig själv, fast variant större... ;)


 

Så var det regn igen då ja....


 

Husse & Vildis myser!


 

En dag gick jag runt och kikade efter hundarna här hemma. Det var ovantligt tyst.. Inga snarkningar och ingen Vilda som gick efter mig.. Hittade dem här.. Haha.. där satt de så fint och filosoferade i fåtöljen :)


 

Vilda på stranden..


 

Och Chillie på stranden...


 

Ännu ett foto som jag älskar..


 

Gissa en som njuter....... Att bli klappad är ju jätte mysigt, men att bli klappad av barn, det är ju rena paradiset!Det var lite uppdatering från oss. Vi badar, promenerar, myser och har det allmänt gott hela flocken på Fjällgatan :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cronehag - 31 augusti 2013 16:00

Våren och sommaren är nu förbi. Lille Caspian tar all min tid, men fredagarna har ändå gått i hundarnastecken. Det har fungerat förvånandsvärt bra att ha med Caspian på hundträningarna. Det har mest fokuserats på agilityn nu i sommar. Men lydnaden ha...

Av Cronehag - 7 maj 2013 19:45


  Caspian och Chillie    

Av Cronehag - 7 maj 2013 17:45

              Vi har så roligt tillsammans, jag och denna vackra hund    ...

Av Cronehag - 25 februari 2013 11:30

      Varje fredag träffas jag och två kompisar och tränar i en lokal, med våra staffar. Ja, vi har faktiskt staffar allihop och inte bara en utan två stycken var! :) Elin har även med sig lilte bonus hundar ibland, eftersom hon har kennel och...

Av Cronehag - 18 januari 2013 12:30

Ja nu har det hänt grejjerr här vill jag lova! 12-12-12 föddes nämligen vår prins! En månad för tidigt ville han kika ut! 2175 g och 44 cm lång (eller aa kort!) ;) Han är en snäll liten pojk, men han har dåliga sovrutiner vilket innebär att jag vissa...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se