annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 26 april 2011 23:31

... har det bra hälsar matte Sofia.. Hon är en glad, sprallig och envis unghund.. :)


               

ANNONS
Av Cronehag - 26 april 2011 23:19

   Tusen tack för bilderna på era underbara godingar!    

ANNONS
Av Cronehag - 26 april 2011 23:06

Såhär lägger sig Vilda när hon inte vill gå längre.. haha hon har så konstiga grejjer för sig den tösen! Ibland känner man bara hur det tar emot i kopplet, tittar bakåt och hittar henne såhär.. hahahah.. Andra kortet är på Vildas nya vän, en labrador hane. De har såå roligt ihop dessa två =)  Vilda och Kompis är goda vänner..  

Det här lilla torpet funderar jag på att hyra och ha som fritdishus. Perfekt för hundarna (och för mig)! Inte en granne så långt ögat kan nå, bara ängar och skog runt omkring. Paradiset för oss med andra ord... Ska fundera lite till, så inget är helt bestämt ännu... men lockande det är det allt... :)

Av Cronehag - 11 april 2011 22:29

haha, söta Vilda sätter sig ner hela tiden och tycker att hon är såå duktig ;)


 
Av Cronehag - 10 april 2011 17:41

Idag har det varit Vildas dag... Började dagen med utställning i Varberg, vilket förövrigt gick kanon, är såå nöjd! :) Bortsett från att jag inte lärt Vilda "stå", vilket ledde till att hon satte sig hela tiden, haha, så skötte hon sig exemplariskt. Hon var såå duktig och gick super fint i ringen!


 


     

 

Vilda blev BIR i sin klass, med HP

    

 

I gruppfinalen blev vi oplacerade..


En trött Vilda med sina fina, välförtjänta rosetter!  


Kritiken löd:

"God helhet, bra kraftfullt huvud med bra käkar. Bra benstomme. Bra börstkorg. Bra päls. Trevlig valp som behöver ringtränas"


Efter dessa lovande ord och fina resultat åkte vi till hundviken på Getterön. Där fick Vilda bada för första gången i sitt liv. Det var som om hon aldrig gjort annat. Glad sprang hon raka vägen ner i vattnet :) Träffade även på en blandras som hon fick leka med en stund... Tror Vilda är rätt nöjd över sin dag! :)


     


   


 


  Life's good ;)

Av Cronehag - 5 april 2011 20:58

     

Vi har fått en ny kompis... Ett virvelmarsvin som faktiskt heter just KOMPIS :) Chillies intresse är lite väl starkt och maniskt, så vågar inte släppa henne med marsvinet ännu, då det troligtvis kommer bli hennes middag.. haha har man en terrier så har man ;) Vilda däremot lägger sig på rygg och visar sin underlägsenhet inför Kompis, hur gulligt är det inte då?! haha..

Av Cronehag - 5 april 2011 20:44

På söndag ska Vilda ställas ut i Varberg. Spännande... Håller tummarna för att domaren ska tycka om lilla bus.. och att hon får bra kritik... Det återstår att se ;)

Av Cronehag - 1 april 2011 21:52

 

Såhär gottiga är mina hundar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se