annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 16 mars 2011 15:07

   


Dessa underbara bilder fick jag på mobilen för ett tag sedan... Värmer i min själ att se Chillies valpar växa och höra om deras busiga och galna upptåg :) Det är lycka för mig <3

ANNONS
Av Cronehag - 9 mars 2011 16:56

...får man det såhär mysigt efter blöta, blåsiga promenader...


       

ANNONS
Av Cronehag - 25 februari 2011 14:01

        Wiiiiiihhhhooooo :)

Av Cronehag - 20 februari 2011 13:16

Denna helgen har jag och hundarna gjort ...just ingenting... ;) Jag har varit sjuk igen om kände att jag behövde den här helgen för att ladda batterierna.. Och det har jag verkligen gjort också... Vi har såklart varit i skogen och haft det härligt i det fina vädret och igår var jag och Vilda på valpkursen.. Alltid lika roligt och hon är såå duktig min lilla tjej! =)


Nyss inkomna från en KALL promenad, -10 grader visar termometern.. Så nu gottar vi oss i solstrimmorna som kommer in genom fönstret.. Nedan ser ni Chillie på hennes favorit plats, vilket är ännu mer favorit plats när solen är framme!


Gottegris!   

    Vildis är trött efter kursen, det tar på krafterna att använda huvudet ;)

Av Cronehag - 18 februari 2011 15:34

Teyas matte Sofia, hälsar att Teya mår toppen! Och att trots den bitande kylan, så är hon inte så frusen.. Idag hade de bara -10 grader, vilket anses som varmt i Arvidsjaur ;) haha...


Hon ser fin ut lilla tjejjen! <3

 

Av Cronehag - 18 februari 2011 15:17

   

Efter min skola idag, drog jag och hundarna iväg till skogen som vanligt.. Det var otorligt vackert och härligt idag, och trots kylan (-3) så kändes det att det var vår i luften. Vi stannade till vid en bänk och tränade passitivitet. Något som jag för övrigt tränar alldeles för lite med mina hundar...:/ Det brukar för det mesta bli full fart på promenaderna, med bus, upplet och sökövningar. För att inte tala om Chillies kottlek med Vilda. Den är jobbig kan jag meddela.. Chillie tar hela munnen full med kottar och kutar som en idiot så inte Vilda ska få tag i henne... Just i det tillfället lyssnar inte Chillie något vidare på inkallning..... jädra jycke ;) Så det håller vi på att träna på nu, att oavsett kottlek eller inte så ska man komma när matte ropar.. ;) Jag har att göra kan jag lova! haha... Vilda däremot är jätte duktig.. Hur roligt hon än har med något annat av naturens alla leksaker (läs pinnar, kottar) så kommer hon alltid som ett skott när man ropar på henne.. Det gillas =)

Av Cronehag - 17 februari 2011 16:15


 

     

Av Cronehag - 17 februari 2011 16:06

Idag fick vi fin besök här på Tullen! =) Ejja och hennes familj kom på fika och bus.. Så roligt att se henne igen! Hon hade vuxit endel sen jag såg henne sist och hon var otroligt snygg i både färg och kropp! För att inte tala om hennes sätt :D.. En typisk staffe, fylld av energi, livsglädje och entusiasm.. Kul!


Tack Henrik och Natasha för en återigen trevlig fika stund!             

     

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se