annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 20 december 2010 00:16

   

Trots att jag inte är mycket för vintern, kan jag inte sticka under stol med att det är väldigt vackert ute nu.. När solen skiner på ett snöfyllt vinterlandskap och det kittlar i näsan av den kalla luften är det ändå rätt härligt... Bara temperaturen håller sig över -5 .. Chillie får så lätt köldkramp i tassarna när det är för kallt och vi kan då inte gå några längre sträckor eftersom hon då haltar på alla 4 tassarna. Lider verkligen med henne när hon får det.. :/

ANNONS
Av Cronehag - 20 december 2010 00:02

här på en bild när Chillie är dryga halvåret..


Hon är så fin min lilla snutta!   


'  

ANNONS
Av Cronehag - 19 december 2010 23:59

 

Av Cronehag - 12 december 2010 18:43

Förlåt alla mina trogna bloggläsare för den ur usla uppdateringen.. Anledningen är att det har hänt endel tråkiga saker i mitt liv och jag har inte haft någon lust helt enkelt, samtidigt som min kamera är utlånad för tillfället.

Men hoppas att ni inte ger upp min blogg helt, jag återkommer hit så fort jag mår bättre...


KRAM!

Av Cronehag - 12 december 2010 18:36

Idag fick jag ett mail från Henrik och Natasha som har lilla Ejja. Så kul att se hur de små valparna växer och utvecklas! Hon är så otroligt söt.. :) När de var hos veterinären för 12 veckors sprutan, sa veterinären att hon var bland de finaste valpar hon hade sett (!) Hur kul som heldst att höra, både för mig och för hennes husse och matte! :)


             

Tack för de fina bilderna!

Av Cronehag - 29 november 2010 15:05

Jag är helt öm i mina magmuskler av denna roliga bilden.. Har skrattat hysteriskt åt den hela helgen.. Så var tvungen att dela med mig av det roliga.. Ni kanske inte alls tycker den ser rolig ut, men det gör iaf jag! hahaha.. Kolla in Lina till höger, skolios no1 ... (!) Hon ser pytteliten ut... hahah


 

Min dåliga humor...;) Förlåt Lina, men var tvungen! :)

Av Cronehag - 29 november 2010 14:42

Jag är otroligt imponerad av Vilda. Hon är så lättlärd och arbetsvillig! Har aldrig tidigare haft en valp som är så taggad för träning och för att lära sig nya saker.. Det går på minde än 5 min, så kan hon nya kommandon.. Klockren! Men ska försöka att bromsa mig lite.. jag blir ju väldigt taggad till träning när hon är så duktig som hon är men man får inte glömma av att hon är så liten som hon faktiskt är.. Vi har lång tid framför oss...


I dagsläget kan hon:


* sitt (utan vägledning)

* ligg (utan vägledning)

* hopp

* tass

* sitt vackert

* rulla

* kryp

* puss

* vänta

* stanna kvar

* inkallning med avslutande fotposition

* gå fot

* loss


Det jag är mest impad av är att hon redan kan stanna kvar, medans jag går 10-15 meter bort med ryggen vänd mot henne, sitter kvar medans jag tittar på henne, för att sedan komma på inkallning i världens fart. Lydnadsklass 1, här kommer vi! ;) Vad roligt det är med hundträning!


Jag kör ju lite lydnad med Chillie också, men mest på skojj.. Har inte varit så petig i lydnadsträningen med henne, så alla moment i klass 1, görs lite slarvigt.. och har inte brytt mig om att finslipa heller.. Huvudsaken har varit att aktivera henne och ha skojj ihop, men tror faktiskt att jag ska satsa på träningen med Vilda och kanske till och med tävla framöver.. Har alltid varit lite rädd för det här med tävling, sitter i sen barndomen då jag skulle tävla i dressyr; men väl inne i manegen blev jag så nervös att jag glömde av hela det inlärda programmet, vilket resulterade i en sista placering.... Så det här med tävling har aldrig varit min grej, har blivit kallsvettig vid bara tanken.. ;) Men man kan ju ändra sig... Har även tänkt att köra agility med henne, börjar kurs hösten 2011 då hon är lite över 1 år... Agility är så påfrestande för kroppen, så man får inte börja med det förräns då..


Men nu ska jag inte blicka frammåt utan bara njuta av den underbara valptiden ihop med min sötnos!


  Föremålsintresset är stort, vilket är kanon i träningssammanhang. Ska använda mig mest av lek som belöning hade jag tänkt, vilket redan är hur uppskattat som heldst ;) Den här leksaken som är på bilden är kanon att kampa med, den är egentligen Chillies, som hon fick i födelsedagspresent av Ejjas matte och husse, och båda hundarna äälskar denna magra räv! ;) Tack för den!!! hihi..

Av Cronehag - 29 november 2010 13:43

En rikgtig vargavinter har vi än så länge! Det har snöat konstant i över 1 veckas tid nu... Idag är det första dagen det är uppehåll.. solen skiner, men åååååååhh vad kallt det är! Jag och hundarna fryser ihjäl snart! ;) Tacka vet jag vår och sommar! ... Men det är ju ett tag kvar.


 

  


Vi såg ut som snögubbar efter vår 3 timmars promenad igår.. haha!  


     

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se