annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 8 november 2010 22:28

     

....det blir det mycket av när Sozo och Chillie träffas.. De sista bilden är väl söt? haha.. ser värre ut än vad det är ;) De ÄR faktiskt inga monster.. trot eller ej ;)

ANNONS
Av Cronehag - 8 november 2010 22:16

När vi var på gekås för någon vecka sedan (nöjd nu Lina.. GEKÅS, inte ULLARED ;) haha), passade vi på att åka till Pandora-Zera och hennes goa matte och husse som bor i närheten.. Vad roligt det var att få träffa detta lilla kaxiga charmtroll! Underbart busig liten valpis! Tyvär hade vi en tid att passa, så det blev ett kort, men intensivt och trevligt besök. Vilda och Zera busade som om de aldrig hade busat förr, och höll till under bilen.. En och annan bula resulterade det i, på Vildas söta lilla huvud.. ;) Varför, varför, varför MÅSTE de busa under allting?! ;)


Chillie blev överlycklig av presenten vi köpte till henne där.. Vad kan vara mer passande att ge till en duktig mamma, som gjort ett fantastiskt jobb med alla sina bebisar; än en BOLL som hon inte kan bita sönder?!


 

 

ANNONS
Av Cronehag - 28 oktober 2010 21:27

..när man duschar i 5 minuter... haha ;)

  Då passar Vilda på att göra hemmet lite finare!

Av Cronehag - 28 oktober 2010 21:20

  LOVE

Av Cronehag - 28 oktober 2010 21:14

....ingen mindre än katten Gustav! Min systers m. familjs lilla kattunge..


Naaaw, man smällter när man ser dessa två ihop   


   

Av Cronehag - 27 oktober 2010 16:22

Zeras matte Lina, har köpt en helt underbar bädd till henne på ullared.. En sån måste man ju bara ha, blir en resa till ullared inom kort.. ;)


  Kolla in stora tjejjen   

Av Cronehag - 24 oktober 2010 22:24

...som visar hur våra dagar ser ut just nu.. Fyllda av lek, staffepussar, jäkelskap och käärlek! ;)


Det går jätte bra med vår lilla Vilda! Hon är en duktig valp, inte så bitig faktiskt.. Hon lyssnar bra på tillsägelser, än så länge räcker det med ett bestämt "nej!", eller ett "shhhyyy" ljud.. Hoppas det fortsätter så.. ;) Dock gillar hon inte vinterlandskapet som nu har varit i några dagar.. Brr.. Hon fryser så hon skakar redan innan vi ens öppnat dörren, haha.. en fix idé! Inte heller när gräset är blött, då går hon tunnelgång, eller vad man nu ska kalla det.. fötterna åt alla håll.. ser rätt kul ut faktiskt.. Lilla snuttis*


Chillie har blivit pånyttfödd.. Hon är som en valp! Busigare än självaste valpen Vilda själv.. haha, man slutar aldrig förvånas av hundars beteende! Det busas konstant, all vaken tid.. hmm.. får nog börja styra upp detta lite.......

Chillie ääälskar att retas med Vilda. Hon tar hennes leksaker, hoppar upp i soffan, där hon vet att Vilda inte kommer upp.. Där ligger hon och fiskar med sakerna, som en fiskedamm... så att Vilda kan nå dem om hon sträcker sig... för att sedan ta saken igen.. Aa om ni fattar.. ;) roligt ser det ut iaf.. och roligt det har vi allt!


  Finn 1 fel ;)


  Grannhunden var en rolig lekkamrat!

    Söt <3


    Allt ska nosas på.. hela livet är en stor upptäcktsfärd just nu ;)

          Kolla in Chillie, så förstår ni vad jag menar! haha


     


Vilka underbara hundar vi har, jag och Tobbe! Det är livskvalité det!

Av Cronehag - 23 oktober 2010 19:11

   

Återigen är det Johanna, som gjort dessa underbara bilder!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se