annasstaff

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Cronehag - 16 juli 2010 23:37

 

Lilla göttegrisen   


Chillie har redan funnit sig till ro i valplådan, hon har legat i den hela kvällen och snarkat och sovit så gott, så gott! ;)  

Av Cronehag - 16 juli 2010 16:08

När vi ändå var på landet passade vi på att bygga en valplåda. Eller vi och vi, det var snarare husse Tobbe som snickrade ihop den och fixade och donade... Tur att man har en händig karl! :)

   

Och så här blev resultatet!


  Vi har redan ställt den på plats så att Chillie hinner vänja sig vid den, och förhoppningsvis hinner det bli hennes favorit plats innan det är dags att valpa i den ;) Vi får se vilket rum vi väljer att ha den i lite längre fram.. Det ska ju vara en lugn och trygg plats för tiken, samtidigt som det ska vara i ett rum där man är mest. Så det lutar åt att ha den i vardagsrummet, de 3 första veckorna...

Av Cronehag - 16 juli 2010 15:53

Vi har varit ute på landet i några dagar och njutit av vår fina svenska sommar! Mina föräldrar bor i en liten by och huset där är omringat av skog.. Där får man verkligen ro i själen! Behöver jag säga att Chillie mår som en prinsessa där? ;) Lägger in en bild på henne i profil, så får det bli "magen" kortet för vecka 5.. Nu hoppas vi på att magen växer till sig lite mer tills det är dax för nästa mage kort ;)


       Bollparadiset!

Ovido - Quiz & Flashcards