annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 15 augusti 2011 01:10

Och så har jag lite bilder att bjuda på från idag, då det har varit Vildas dag! Men även Chillie har firats eftersom hon just idag, för 1 år sedan födde fram 6 välskapta, underbara valpar!


Allt har fokuserats på hundarna idag, vad de gillar att göra. Vi började med att dra oss i sängen, länge! För det är vad mina hundar verkligen älskar! Efter kisserundan på morgonen, älskar de att krypa tätt intill och mysa, inte mig emot... Finns det något bättre än hundmys på morgonen?!


Dagen fortsatte med en långpromenad på över 3 timmar, inkluderat korvgrillning vid en sjö. Hel mysigt!


När vi kom hem blev det dusch för båda hundarna eftersom de som ni nog vet vid det här laget, gillar lera (!) haha... Och sedan fortsatte vi med kalas, med tårta och paket. Vaddå, mina hundar är inte bortskämda?! ;P


                

  

                            GRATTIS LILLA VILDA PÅ DIN 1 ÅRS DAG, DU FÅR MIG ALLTID GLAD!   

Av Cronehag - 15 augusti 2011 01:06

...hälsade hennes matte & husse. Hon firades även med promenad och en god tårta!


Härligt gäng!

   

Tack Sofia och Patrik för dessa fina bilder!

Av Cronehag - 15 augusti 2011 00:59

...fick jag lite bilder på fina Ejja, som ser ut som en lycklig liten 1 åring...   

      Tack Henrik och Natasha för bilderna på er underbara "unghund" :) 

Av Cronehag - 14 augusti 2011 11:40

Tänk att ett helt år har gått sedan...


 


   


....6 st underbara små staffevalpar såg världen för första gången!


      GRATTIS ALLA SÖTNOSAR PÅ 1 ÅRS DAGEN!!!       

   

Av Cronehag - 10 augusti 2011 19:18

Nu har jag semester... En vecka till, sen börjar allvaret igen. Just nu har min mamma och pappa Vilda, medans Chillie har lite egentid då vi just nu befinner oss i Malmö. Jag vet att det väntas på uppdatering ;) Men ni får hålla ut lite till, eftersom jag inte riktigt har tid för att lägga upp bilder just nu...


Hoppas ni haft en härlig sommar?!


  

Av Cronehag - 23 juli 2011 20:09

Idag träffade vi TEYA!, som hade tagit med sin husse och matte ända uppifrån Arvidsjaur för några semesterdagar på landet i Göteborg. Det är så otroligt roligt att få äran att träffa Chillies fina valpar och jag blir lika varm i hjärtat varje gång. Är SÅ nöjd med mina val av valpköpare, de är fantastiska allihop! Tack härliga Sofia och Patrik för idag! Här bjuds på några bilder från dagen. Många av dem blev lite suddiga, vet inte varför, men men..


  Denna stora, fina st. bernards killen fick också vara med och leka en stund. Vilken bjässe. Blev helt såld... Så nu blir det till att fundera över om en sådan här kille ska få flytta in i vår flock :) Är ju lite sugen på Rhosedian Ridgeback, men det finns så många härliga raser; så det tål att tänkas på. Har verkligen fastnat för staffen, så en staffehane finns såklart också i tankarna. Men ingen mer hund innan det blir hus på landet. Så får drömma ett tag till. Drömma kan man ju alltid göra, eller hur? Vad är ett liv utan drömmar...   Kolla in vilka björnlabbar! Älskar stora tassar! :)   Vilda får lite uppvaktning. Hon löper just nu och det uppskattades av en viss herre kan man säga.. Hon luktade väldigt, väldigt gott ;)   Syrrorna poserar, sådär kul att sitta still...

  

  Behöver jag säga att båda hundarna var helt gröna, när vi skulle åka hem?!

  Flygande staffar :) Kanske ett bra kennelnamn? haha     Teya var ÄNNU finare i verkligheten än på bilderna jag sett, otroligt fin staffe!


Hade även filmat lite bus utomhus, trodde ja jag! Det visade sig att jag aldrig startat filminspelningen, så det blev ingen film. Riktigt tråkigt, eftersom jag trodde jag filmade en intensiv och rolig lek mellan Teya och Vilda.


Chillie fick stanna hemma idag, eftersom hon kan vara lite överbeskyddande mot Vilda. Så för att slippa utsätta henne för den stressen så hade hon det bäst i hemmets lugna vrå.

Av Cronehag - 22 juli 2011 03:15

En liten dvärghamster hona har flyttat in hos oss, som heter Hampis.. söt som socker! :)

När Hampis precis hade flyttat hem till oss gick jag och letade efter Chillie, som inte kom när jag ropade, vilket hon alltid gör i vanlga fall! Hittade henne här........ haha, inte bara matte som gillar data/djurrummet ;) Några svamprundor har vi hunnit med redan. Visst blir man lycklig av att hitta skogens guld?!! :)   Mina vackra tjejjer leker i värmen, passade på att fota i vilopausen. Fina Vilda! (som dock ser lite smal ut på denna bilden? Det är hon inte i verkligheten, hon är väldigt fin och proportionerlig med fina, synliga muskler...    Och fina Chillie, som återhämtat sig bra efter sina 6 valpar... Häromdagen var vi ute på en båttur, till en ö mitt ute i sjön.. Gissa vilka som var till sig av lycka av att få bada och springa fritt på hela ön ;)    Chillie älskar att åka båt, men ännu mer att simma efter den ;)   Hon har sån go stil när hon sover Vilda :) 


Det var allt för denna gången, jag hoppas ni har en bra sommar och hittar på massa bus tillsammans med era hundar. Men tänk på en sak! Lämna aldrig hunden i bilen, det blir varmt snabbare än man tror.

Var rädda om era vänner    

Av Cronehag - 6 juli 2011 18:31

Fick dessa fina bilder från Sofia och Patrik uppe i Arvidsjaur, på deras otroligt fina Teya! Tusen tack för bilderna på er lilla guldklimp! Hon har vuxit till sig och blivit stor tjej nu.. :)


 

        


   

Träna glosor med Ovido