annasstaff

Senaste inläggen

Av Cronehag - 23 februari 2012 15:00

    


Snön har äntligen försvunnit. Kvar ligger dock resterna av den, i form av is. Våran promenad idag på 1 1/2 bestod av isgata. Livrädd att ramla, likt en pensionär; mitt i skogen, staplade jag fram ;) Ramlade en gång, skrapade upp ena fingret men någon större skada blev det som tur var inte. Jag är förvånad att jag bara föll en gång. Ni skulle sett vägen.. haha! Men med +6 grader ute och strålande sol, så var det bara tvunget att gå ut i skogen och njuta :) Bilden är från en dag i vintras och alltså inte från idag..


På lördag är det dags för Vilda att ställas ut igen. Denna gången på Strömma naturbruksgymnasium. Det ska bli jätte roligt. Det är 10 staffar anmälda, ska bli roligt att se om man känner igen någon. Hoppas att det går lika bra som sist :) Alltid kul att få bra kritik och rosetter..tycker matte...Vilda tycker däremot att rosetterna är otäcka.. ;)


       

Av Cronehag - 21 februari 2012 18:45

 


Titta bara, vilken liten solstråle...

Av Cronehag - 21 februari 2012 18:45

...har vi haft idag. Jag, Oscar och hundarna gick på tur, efter att jag vaknat efter nattens arbete. Med oss i ryggsäcken hade vi korv och bröd, sockarkaka och varm oboy. Mysigt som 17! Vi stannade till vid en sjö och grillade och busade hela flocken ;) Nu är det vår i luften.... guud såå skönt! :)


             


      

Av Cronehag - 30 januari 2012 23:45

Ni som har svårt, precis som jag; att hitta hållbara leksaker till era hundar. Försök få tag på ett go-cart däck! Vilda fick ett från en kompis härom veckan och OJ vad hon gillar det! Chillie har inte en chans att få tag i Vilda, när hon har en favoritleksak. Så däcket är och kommer förbli Vildas när vi är ute. Chillie får leka med annat, men som vanligt vill hon bara ha det Vilda leker med, så oftast står hon och gnyr och vill att vi ska hjälpa henne få tag i däcket.. Hahah lilla, lilla Chillie, ibland förstår jag mig inte på henne. Hon bestämmer ju, det är ju bara att ta det! ;)

   

Lilla Skreeep, med sitt älsklingsdäck  

Av Cronehag - 30 januari 2012 23:15

Här bjuder jag på två dåliga bilder från min iphonekamera, på mor och dotter :)

(Giraffhalsarna får de för att det lockas med godis, haha)


          

Av Cronehag - 26 januari 2012 17:00

Nej, ska jag vara ärlig, så är det helt värdelöst med vinter. Kallt och eländigt. Jag har varit mycket tillfreds med vintervädret fram tills i helgen. Då kom det snö och blev plötsligt -10 grader, istället för de härliga plusgraderna vi haft. Hoppas det försvinner snart och blir vååår! :) Jag blir så omotiverad till allting när det är kallt. Då är det liksom inte härligt att vara ute i 2 timmar i skogen. Därför har jag svårt att ta mig i kragen och gå ut och gå långpromenader med hundarna. En som inte heller gillar vintern är Chillie. Hon är väldigt frusen av sig...


Nedan är lite kort från dagen igår, då vi var ute på landet och busade med bollar och barn ;)


             


Meeeen, jag kan ju inte säga annat än att det är vackert........... ;)

Av Cronehag - 13 januari 2012 17:30Grattis säger vi till Vilda, som är friröntgad!!! :) 

Av Cronehag - 13 januari 2012 17:15

Jag fick nyss ett samtal från Ezzes matte, Cim. De har det sådär fantastiskt ihop fortfarande, precis som jag trodde. Hon berättade om hur duktig och lättlärd Ezze är, vilket ju såklart glädjer mig som uppfödare enormt! :) Han hade bland annat lärt sig att tända lampan i hallen, genom att hon använt sig av target träning, med postitlappar. Hon berättade om deras vardag, hur mysigt de har ihop... och jag blir nästan lite rörd varje gång jag pratar med Cim, för det känns genom luren, vilken enorm kärlek det finns mellan dessa två. Två helt skilda raser, människa och hund, men ändå så fulländat. Cim har tidigare aldrig ägt en hund, alltid velat, men har aldrig haft chansen pga olika omständigheter. När Chillie väntade sina valpar, dök chansen i hennes liv upp. Och det kunde inte blivit bättre.

Jag är otroligt glad att jag valde Cim som valpköpare. Ezze kunde inte fått ett bättre liv   


 

Bilden är lånad från Ezzes hunddagis. (Lekebergshund)


När jag såg bilden, på hemsidan, fick jag faktiskt en tår i ögat. Såå vacker han är! Ezze kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, med sin lugna, coola framtoning och sin charm som valp här hemma hos oss.


Träna glosor med Ovido